cityhall logo
cityhall - real italiaan food lovers
 
 

Buongiorno

 09.00 tot 17.00

 

San Daniele e uovo | 9,50
Buffelmozzarella, rauwe ham uit San Daniele, roerei, vers fruit, kleine bruschetta en verse jus d´orange

Torta
Di limoncello | 3,75
Tiramisu | 3,75


Focaccia

 09.00 tot 17.00

 

Focaccia al forno
Focaccia met pomodori, buffelmozzarella en groene pesto | 4,50

Focaccia met parmaham, buffelmozzarella en zongedroogde tomaatjes | 6,00


Pizze uovo e pancetta

 11.00 tot 17.00

 

Pizza uovo e pancetta | 11,50
Pizza met drie eieren, pancetta en geraspte provolone


Bruschetta

 11.00 tot 17.00

 

Vitello tonnato | 9,00
Rosé gebraden kalfsvlees, tonijncrème, uiringen, olijfolie, rucola en gezouten kappertjes

Caprino e cipolle al forno | 8,50
Gegratineerde geitenkaas uit de oven met gemarineerde rode ui, cherrytomaat, geroosterde hazelnootjes, rucola en citroenolie

Sgombro affumicato | 8,50
Gerookte makreelsalade aangemaakt met groene kruidenmayonaise, kappertjes en rode uienringen

Carpaccio di manzo e tartufo | 8,50
Dungesneden rundvlees, truffelcrème, pijnboompitjes, rucola en geschaafde parmezaan

Coppa di Parma arrosto | 8,50
Kort gebakken coppa di Parma, fijngesneden bosui, rucola, grove mosterd-honing mayonaise en olijfolie

Pollo | 8,50
Langzaam gestoofde kip met knoflook, zwarte olijven, pijnboompitjes, cherrytomaat, parmezaan, rode pesto en rucola

Salmone affumicato Bawykov® e crema di limone verde | 9,00
Bawykov® zalm (gerookt) met limoen-crème fraîche, zoetzure bietjes, rucola, bietenbladsla, cherrytomaat en olijfolie

Crema di funghi e Taleggio | 8,50
Gebakken paddenstoeltjes in room met knoflook, gesmolten, Taleggio, bosuitjes, rucola en olijfolie


Piatti piccolo

 11.00 tot 22.00

 

Pane | 4,50
Olijvenciabatta met olijfolie, kruidenzeezout en pomodori-tapenade

Prosciutto e salame | 8,50
Diverse soorten Italiaanse ham en salami uit o.a. Toscane en Lombardije

Antipasti | 15,50
Diverse Italiaanse lekkernijen

Carpaccio di manzo e tartufo | 10,50
Dungesneden rundvlees, rucola, truffelcrème, pijnboompitten, olijfolie en geschaafde parmezaan

Vitello tonnato | 11,50
Rosé gebraden kalfsvlees, tonijncrème, rucola, rode ui, olijfolie en gezouten kappertjes

Burrata (per 2 personen) | 9,75 p.p.
Specialiteit uit Puglia: met room gevulde mozzarella van 250 gram, geserveerd met diverse soorten tomaat, groene olijven en 18 maanden gerijpte parmaham

Gamberetti Piccanti | 9,00
Gebakken gamba’s (gepeld) met knoflook, rode pepertjes, witte wijn en peterselie

Funghi all’aglio e Taleggio | 9,00
Gebakken paddenstoeltjes in room met knoflook, gesmolten Taleggio, bosuitjes en kleine bruschetta’s

Frittura di calamari | 7,00
Gefrituurde inktvisringen met verse citroen, platte peterselie en knoflookmayonaise

Bruschette miste | 8,00
Vier soorten bruschetta

 

Zucchini e melanzane gratinate al forno | 6,50
Geroosterde courgette en aubergine uit de oven, gegratineerd met Parmezaanse kaas en olijfolie

Zuppa di San Marzano pomodori d.o.p. (slow food) | 6,00
Diverse soorten gegrilde groenten met aceto balsamico en olijfolie

Brodo di manzo e verdure di primavera | 8,00
Heldere runderbouillon met doperwten, knolselderij, dungesneden kastanjechampignons en verse seizoenstruffel



Insalata

 11.00 tot 22.00

 

Insalata di panzanella | 9,50 | 15,50
Salade met olijvenbrood, pomodori tomaat, gepofte paprika, rucola, knoflook, Parmezaanse kaas en een rode wijn dressing

Insalata Bawykov® salmone affumicato e lardo di Colonnata | 9,50 
Gerookte Bawykov® zalm, rucola, bietenbladsla, gezouten kappertjes, mini augurkjes, rode ui ‘pickles’ en een dressing van lardo di Colonnata, sjalot, Prosecco en olijfolie

Insalata caprese |12,50
Buffelmozzarella, verschillende soorten en kleuren tomaat, verse basilicum, rucola en olijfolie

Insalata con spinaci e guanciale | 9,00 | 15,50
Wilde spinazie met gebrokkelde geitenkaas, Italiaans spek, zongedroogde tomaat, gecrushte macadamianoten, zoetzure bietjes en een Dark Cherry aceto balsamico dressing


Pizze

 11.00 tot 22.00

 

Margherita | 12,50
De originele pizza uit Napels: pomodori, buffelmozzarella en basilicum

Quattro formaggi | 15,50
Gorgonzola Piccante, Taleggio, buffelmozzarella en Pecorino Romano

 

Salame ventricina | 15,50
Pikante salami, zwarte olijven, buffelmozzarella en rucola

Frutti di mare | 18,50
Gamba’s, octopus, mosseltjes, knoflook, gele cherrytomaatjes, kappertjes, zwarte olijven, pikante peperolie en rucola

Caprino | 16,50
Witte pizza met geitenkaas, gegrilde peer, portobello’s, gele en rode cherrytomaat, rucola, geroosterde hazelnootjes en truffelhoning

Prosciutto di Parma 18 mesi | 16,50
Parmaham 18 maanden gerijpt, gegrilde courgette, pomodori, buffelmozzarella en groene pesto

Verdure | 14,50
Artisjok, cherrytomaat, gele paprika, buffelmozzarella, olijven, Taleggio, rucola en citroen olijfolie


Pasta

 11.00 tot 22.00

 

Linguine alle vongole | 9,50 // 17,50
Lintpasta met vongole, verse knoflook, rode peper, witte wijn en verse platte peterselie

Tortellini pere e pecorino | 8,50 // 16,00
Tortellini gevuld met peer en pecorino, cherrytomaat, gecrushte walnoten, gekarameliseerde peer en romige Gorgonzola Piccante saus

 

Penne pollo e pesto | 8,50 // 16,50
Buisjespasta met langzaam gestoofde kip, knoflook, zwarte olijven, pijnboompitjes, cherrytomaat, parmezaan, rode pesto en rucola

Linguine al tartufo | 13,50 // 23,50
Lintpasta met seizoenstruffel, knoflook, verse platte peterselie, room, olijfolie en parmezaan

Pappardelle alla Norma | 8,00 // 15,00
Brede lintpasta met gestoofde Siciliaanse aubergine, San Marzano D.O.P. tomaat (Slow Food), oregano, kappertjes, chilivlokken, verse basilicum en kruim van parmezaan

Lasagne di verdure al forno | 15,50
Lasagne met portobello’s, courgette, gepofte paprika, knoflook, zongedroogde tomaat en een romige saus van Gorgonzola Piccante

Risotto nero, polpo e gamberetti (Slow Food acquerello rijst) | 9,00 // 17,50
Zwarte risotto met octopus, gamba’s, dungesneden venkel, knoflook, cherrytomaat en bottarga di muggine

Fregola e salsiccia piccante | 15,50
Sardijnse geroosterde pasta met pittige worst, wilde spinazie, zongedroogde tomaat en geraspte schapenricotta


Pesce E Carne

 17.00 tot 22.00

 

Spigola al forno | 19,50
Zeebaars, in z’n geheel, uit de oven met salade van dungesneden venkel, kappertjes, gepofte trostomaat, geroosterde roseval aardappeltjes en limoen-crème fraîche

Merluzzo al forno | 19,50
Kabeljauwfilet uit de oven met groene kruiden crumble, gesmoorde linzen, citroentijm en een tomaten-basilicumsaus

Gamberetti |19,50
Gebakken hele gamba’s, knoflook, rode peper, witte wijn, krokante polenta en gebakken little gem

Saltimbocca alla Romana | 21,50
Rosé gegaard kalfsvlees ombonden met prosciutto di Parma met een jus van salie, knoflook, boter, sjalot en witte wijn

Arrosto di maiale | 18,50
Langzaam gebraden varkensvlees met knoflook, rozemarijn, gepofte rode biet en jus van aceto balsamico

Bistecca alla brasato | 19,50
Rosé gebakken runderhaas met een taartje van geroosterde aubergine, tomaat en buffelmozzarella en een romige Gorgonzola Piccante saus

 

Pollo primavera al forno | 18,50
Krokante piepkuiken uit de oven met knoflookmayonaise, roseval aardappeltjes en groene asperges


Dolci

 11.00 tot 22.00

 

Tiramisu della casa | 5,50
Klassieke Italiaanse taart van mascarpone, lange vingers, koffie en Amaretto met zabaglione-ijs

Formaggi |.11,50
Selectie Italiaanse kazen van Van Tricht, vijgencompote en notenbrood

Mousse di cioccolato | 7,00
Pure chocolademousse met rozijntjes, aceto balsamico-ijs en geschaafde chocolade

Torta al Limoncello | 5,00
Huisgemaakte taart van Siciliaanse citroenen, met een bolletje vanille-ijs

Frutta fresca | 7,00
Vers seizoensfruit met twee bolletjes sorbetijs

Sgroppino | 7,00
Hét Italiaanse drankje gemaakt van citroenijs, wodka en Prosecco

Semifreddo al caffè | 7,00
Luchtige koffieparfait met vanilleroom, crumble van hazelnootjes met stroop van espresso en Frangelico likeur

Gelato | 6,50
Drie soorten Italiaans sorbetijs

Gelato di bambini | 2,50
Waterijsje van puur biologisch fruit voor de kleintjes