cityhall logo
cityhall - real italiaan food lovers
 
 

Buongiorno

 09.00 tot 17.00

 

San Daniele e uovo | 9,50
Buffelmozzarella, rauwe ham uit San Daniele, roerei, vers fruit, kleine bruschetta en verse jus d´orange

Torta
Di limoncello | 3,50
Tiramisu | 3,50


Focaccia

 09.00 tot 17.00

 

Focaccia al forno
Focaccia met pomodori, buffelmozzarella en groene pesto | 4,50

Focaccia met pikante salami, olijventapenade, tomaat en Taleggio | 5,50


Pizze uovo e pancetta

 11.00 tot 17.00

 

Pizza uovo e pancetta | 11,50
Pizza met drie eieren, pancetta en geraspte provolone


Bruschetta

 11.00 tot 17.00

 

Vitello tonnato | 9,00
Rosé gebraden kalfsvlees, tonijncrème, olijfolie, rucola, rode ui en gezouten kappertjes

Caprino e cipolle al forno | 8,50
Gegratineerde geitenkaas uit de oven met gemarineerde rode ui, cherrytomaat, rucola en citroenolie

Salame Ventricina al forno | 8,50
Uit de oven met pikante salami, gegrilde courgette, tomaat en gesmolten Taleggio

Sgombro affumicato | 8,50
Gerookte makreelsalade aangemaakt met groene kruidenmayonaise, kappertjes en rode uienringen

Carpaccio di manzo e tartufo | 8,50
Dungesneden rundvlees, truffelcrème, pijnboompitjes, rucola en geschaafde parmezaan

San Daniele | 8,50
Rauwe ham uit San Daniele, rucola, zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en ‘pickles’ van rode ui

Brasato di cinghiale alla Toscana | 8,50
Gestoofd wildzwijn met balsamico uitjes, kastanjechampignons, knoflook, cherrytomaat en bosuitjes

Salmone affumicato Bawykov con crema di carciofo | 9,00
Bawykov© zalm (gerookt) met een mayonaise van artisjok, rucola, bietenbladsla, krokante grove mosterdkruim, cherrytomaat en olijfolie

Crema di funghi e Taleggio | 8,50
Gebakken paddenstoeltjes in room met knoflook, gesmolten, Taleggio, bosuitjes, rucola en olijfolie


Piatti piccolo

 11.00 tot 22.00

 

Pane | 4,25
Olijvenciabatta met olijfolie, kruidenzeezout en pomodori-tapenade

Prosciutto e salame | 8,50
Diverse soorten Italiaanse ham en salami uit o.a. Toscane en Lombardije

Antipasti | 14,50
Diverse Italiaanse lekkernijen

Carpaccio di manzo e tartufo | 10,50
Dungesneden rundvlees, rucola, truffelcrème, pijnboompitten, olijfolie en geschaafde parmezaan

Vitello tonnato | 11,50
Rosé gebraden kalfsvlees, tonijncrème, rucola, rode ui, olijfolie en gezouten kappertjes

Burrata (per 2 personen) | 9,75 p.p.
Specialiteit uit Puglia: met room gevulde mozzarella van 250 gram, geserveerd met diverse soorten tomaat, groene olijven en 18 maanden gerijpte parmaham

Gamberetti Piccanti | 8,50
Gebakken gamba’s (gepeld) met knoflook, rode pepertjes, witte wijn en peterselie

Funghi all’aglio e Taleggio | 8,50
Gebakken paddenstoeltjes in room met knoflook, gesmolten Taleggio, bosuitjes en kleine bruschetta’s

Frittura di calamari | 6,50
Gefrituurde inktvisringen met verse citroen en knoflookmayonaise

Bruschette miste | 8,00
Vier soorten bruschetta

Sardine marinata e carciofo | 6,50
Gemarineerde sardientjes en artisjokken met mosterdkruim

Verdure griglia e aceto balsamico | 5,50
Diverse soorten gegrilde groenten met aceto balsamico en olijfolie

Zuppa di lenticchia alla Veneziana | 5,50
Zachte linzensoep uit Venetië met verse peterselie en rode peper-olijfolie

Zuppa di astice | 8,50
Kreeftenbouillon gevuld met zacht gegaarde kabeljauw, vongole, gamba’s, citroenolie, rode peper en verse peterselie


Insalata

 11.00 tot 22.00

 

Insalata di panzanella | 9,50
Salade met olijvenbrood, pomodori tomaat, gepofte paprika, rucola, knoflook, Parmezaanse kaas en een rode wijn dressing

Insalata Prosciutto di San Daniele | 9,50 // 15,50
Rauwe ham uit San Daniele, rucola, bietenblad, haricots verts, geschaafde parmezaan, pijnboompitjes en ‘pickles’ van rode ui

Insalata caprese |11,50
Buffelmozzarella, verschillende soorten en kleuren tomaat, verse basilicum, rucola en olijfolie

Insalata con sardine marinate | 9,00
Salade met gemarineerde sardientjes, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten, bietenbladsla, rucola, krokant van grove mosterd en gepofte knoflookcrème

Insalata di funghi e crema di Gorgonzola Piccante | 9,00 // 15,50
Salade met gebakken paddenstoeltjes, rucola, radicchio, walnoten, gele tomaat en een crème van Gorgonzola Piccante


Pizze

 11.00 tot 22.00

 

Margherita | 11,50
De originele pizza uit Napels: pomodori, buffelmozzarella en basilicum

Quattro formaggi | 14,50
Gorgonzola Piccante, Taleggio, buffelmozzarella en Pecorino Romano

Salame ventricina | 15,50
Pikante salami, zwarte olijven, buffelmozzarella en rucola

Gamberetti | 18,50
Gamba’s, knoflook, gele San Marzano tomatensaus, kappertjes, ansjovis, rode peper en rucola

Bianca Pancetta | 14,50
Witte pizza met pancetta, knoflook, crème fraîche, gesmoorde zoete uiringen, Parmezaanse kaas en rucola

Funghi | 15,50
Paddenstoeltjes, knoflook, zwarte olijven, buffelmozzarella, Pecorino Romano en rucola

Prosciutto di Parma 18 mesi | 15,50
Parmaham 18 maanden gerijpt, gegrilde courgette, pomodori, buffelmozzarella en groene pesto

Verdure | 14,50
Artisjok, cherrytomaat, gele paprika, buffelmozzarella, olijven, Taleggio, rucola en citroen olijfolie


Pasta

 11.00 tot 22.00

 

Linguine alle vongole | 9,00 // 17,50
Lintpasta met vongole, verse knoflook, rode peper, witte wijn en verse platte peterselie

Tortellini giganti rucola e ricotta | 8,50 // 16,50
Grote tortellini gevuld met rucola en ricotta, cherrytomaatjes, krokant van parmaham, pijnboompitten en een romige Parmezaanse kaassaus

Pappardelle con brasato di cinghiale alla Toscana | 9,00 // 17,50
Brede lintpasta met gestoofd wildzwijn met balsamico uitjes, kastanjechampignons, knoflook, cherrytomaat, parmezaan en bosuitjes

Linguine al tartufo | 13,50 // 23,50
Lintpasta met seizoenstruffel, knoflook, verse platte peterselie, room, olijfolie en parmezaan

Linguine con polpo e gamberetti piccante | 9,00 // 17,50
Lintpasta met gestoofde octopus, gamba’s, knoflook, gele San Marzano tomaat, ansjovis en pikante olie

Tagliatelle con carciofo e pancetta | 8,50 // 16,50
Lintpasta met gebakken pancetta, artisjokjes, knoflook, room, Parmezaan, verse peterselie, cherrytomaatjes en olijfolie

Tortellini con ricotta e spinaci e burro di salvia | 8,50 // 16,50
Tortellini gevuld met ricotta en spinazie, zongedroogde tomaatjes, salieboter, rucola en parmezaan

‘Carbonara’ al forno | 15,50
Ovenschotel van buisjespasta, knoflook , Pancetta, room, ei en gegratineerd met parmezaan

Risotto alla zucca e Taleggio | 8,00 // 15,50
Romige risotto van geroosterde pompoen, knoflook, rucola, Taleggio, pompoenpitten en olijfolie

Fregola e salsiccia piccante | 15,50
Sardijnse geroosterde pasta met pittige worst, wilde spinazie, zongedroogde tomaat en geraspte schapenricotta


Pesce E Carne

 17.00 tot 22.00

 

Saltimbocca alla romana | 21,50
Rosé gegaard kalfsvlees ombonden met salie en prosciutto di Parma met een jus van knoflook, boter, sjalot en witte wijn

Arrosto di maiale | 18,50
Langzaam gebraden varkensvlees met knoflook, rozemarijn, venkelzaad, seizoensgroenten en jus van eekhoorntjesbrood en Marsala

Filetto di manzo |19,50
Rosé gebakken runderhaas met in San Marzano tomatensaus gestoofde aubergine en groene kruidenolie

Pollo al forno e limone | 17,50
Krokante kip uit de oven met citroen, rozemarijn, krieltjes, gepofte trostomaat en knoflookboter

Spigola | 18,50
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met orzo en een dressing van cherrytomaat, knoflook, kappertjes, ansjovis en bosuitjes

Merluzzo al forno | 18,50
Kabeljauwfilet uit de oven met rode kruidencrumble, gesmoorde linzen, citroentijm, bleekselderij en een tomaten-basilicumsaus

Pesce spada | 21,50
Kort gegrilde zwaardvisfilet met wilde spinazie, knoflook, rode peper en een dressing van limoen, zongedroogde tomaat, oregano en olijfolie


Dolci

 11.00 tot 22.00

 

Tiramisu della casa | 5,00
Klassieke Italiaanse taart van mascarpone, lange vingers, koffie en Amaretto met straciatella-ijs

Formaggi |.11,50
Selectie Italiaanse kazen van Van Tricht, vijgencompote en notenbrood

Mousse di cioccolato | 7,00
Pure chocolademousse met vanilleroom en Frangelico stroop

Torta al Limoncello | 5,00
Huisgemaakte taart van Siciliaanse citroenen, met een bolletje vanille-ijs

Frutta fresca | 7,00
Vers seizoensfruit met twee bolletjes sorbetijs

Sgroppino | 7,00
Hét Italiaanse drankje gemaakt van citroenijs, wodka en Prosecco

Panna cotta ai frutti di bosco | 7,00
Romige pudding van bosvruchten, gezouten karamelfudge en vanille-ijs

Gelato | 6,00
Drie soorten Italiaans sorbetijs

Gelato di bambini | 2,50
Waterijsje van puur biologisch fruit voor de kleintjes