cityhall logo
cityhall - real italiaan food lovers
 
 

Buongiorno

  10.00 tot 17.00

 

Focaccia met pomodori, buffelmozzarella en groene pesto 6,5
Focaccia met parmaham, buffelmozzarella en zongedroogde tomaat 7
Pizze uovo e pancetta: Pizza met drie eitjes, pancetta en geraspte provolone 12,5
Pizze uovo e tartufo: Pizza met drie eitjes, romige truffelsaus, seizoenstruffel,
Parmezaanse kaas en rucola 14,5


Torta
Di limoncello | 4,25
Tiramisu | 4,25


Bruschetta

 11.00 tot 17.00

Carpaccio manzo e tartufo | 9
Dungesneden rundvlees, truffelcrème, pijnboompitjes, rucola en geschaafde parmezaan 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 


Salmone fresco e cipollina
 | 9,5
Zalmsalade aangemaakt met groene kruidenmayonaise, cornichons, gepofte rode ui pickles en zwarte olijvenkruim


Funghi e mandorle 
| 9
‘Pulled’ koningsboleten met portobello’s, paddenstoeltjes, room, gepofte knoflook, zongedroogde tomaat en een crunch van gerookte amandel


Vitello tonnato 
| 9,5
Rosé gebraden kalfsvlees, tonijncrème, rode uienringen, olijfolie, rucola en gezouten kappertjes

Pollo | 9
Langzaam gestoofde kip met knoflook, zwarte olijven, pijnboompitjes, cherrytomaat, parmezaan, rode pesto en rucola


Melanzana vegetariani e caprino 
| 9
Aubergine-paprika chutney met gegrilde courgette, gebrokkelde geitenkaas, rucola en kruim van zwarte olijven


Piatti piccoli

 11.00 tot 22.00

 

Pane | 5
Olijvenciabatta met olijfolie, zeezout en pomodori-tapenade

Prosciutto e salame | 9
Diverse soorten Italiaanse ham en salami uit o.a. Toscane en Lombardije

Antipasti vegetariani | 15,5
Plank met aubergine-paprika chutney, grissini, kapperappeltjes, gemarineerde olijven, buffelmozzarella, olijvenciabatta, zongedroogde tomaatjes, vijgenjam en Provolone Piccante


Antipasti di carne
| 16,5
Plank met diverse ham- en worstsoorten, grissini, buffelmozzarella, olijvenciabatta, gemarineerde olijven vijgenjam en Provolone Piccante 


Antipasti di pesce
| 16,5
Plank met verse rauwe tonijn, gerookte makreelsalade, gerookte Bawykov® zalm, grissini, olijvenciabatta, kapperappeltjes en gemarineerde olijven


Carpaccio di manzo e tartufo | 12
Dungesneden rundvlees, rucola, truffelcrème, pijnboompitten, olijfolie en geschaafde parmezaan

Vitello tonnato | 12,5
Rosé gebraden kalfsvlees, tonijncrème, rode uienringen, rucola, olijfolie en gezouten kappertjes

Burrata (per 2 personen) | 10,5 p.p.
Specialiteit uit Puglia: met room gevulde mozzarella van 250 gram, geserveerd met diverse soorten tomaat, gemarineerde olijven en 18 maanden gerijpte parmaham

Gamberetti  | 9
Gebakken gamba’s (gepeld) met knoflook, rode pepertjes, witte wijn, peterselie en bruschetta 

Funghi all’aglio e Taleggio | 9
Gebakken paddenstoeltjes in room met knoflook, gesmolten Taleggio, fijngesneden bosui, olijfolie en bruschetta 

Frittura di calamari | 8
Gefrituurde inktvisringen met verse citroen, platte peterselie en knoflookmayonaise

Bruschette miste | 8,5
Vier verschillende bruschetta

Verdure al forno | 6
Geroosterde groenten met krokante quinoa en aceto balsamico

Zuppa di pesce | 8
Romige vissoep met gebrande kabeljauw, gamba’s, ansjovis, zachtgegaarde prei, bieslookcrème fraîche en zwarte olijven kruim

Zuppa di minestrone | 6,5
Minestrone soep met orzo, bleekselderij, doperwten, cimi di rape, oerwortel en olijfolie


InsalatE

 11.00 tot 22.00

 

Insalata verde | 9
Salade met artisjokjes, kappertjes, cime di rape, cherrytomaat, rode ui pickles en dressing van grove mosterd, rode wijnazijn en bieslook


Prosciutto di parma e fico
 9,5 | 16,5
Salade met 18 mnd gerijpte parmaham, verse vijgen, pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes, parmezaan, Taggiasche olijven en Villa Manodori aceto balsamico


Insalata caprese
| 13,5
Buffelmozzarella, verschillende soorten en kleuren tomaat, verse basilicum, rucola en olijfolie


Pizze

 11.00 tot 22.00

 

Margherita | 12,5 
Buffelmozzarella, olijfolie en verse basilicum


Prosciutto di Parma 18 mesi zucchini
 | 17
Parmaham 18 maanden gerijpt met gegrilde courgette, pomodori, buffelmozzarella, verse basilicum en groene pesto 


Salame ventricina
 | 16
Pikante salami, zwarte olijven, buffelmozzarella en rucola

Burrata e melanzane | 17,5
Saus van gepofte aubergines, mini burrata , knoflook, pomodori, verse basilicum, Parmezaanse kaas en olijfolie

Calzone con melanzane e peperoni | 16
Aubergine-paprika chutney met bladspinazie, knoflook, gebakken bundelzwammetjes, pijnboompitten, zongedroogde tomaat, Provolone Piccante en Taleggio


Quattro formaggi
 | 15,5
Gorgonzola Piccante, Taleggio, buffelmozzarella en Pecorino Romano


Bresaola e Parmigiano 
| 18,5
Dungesneden bresaola met parmezaan, rode ui, pijnboompitten, kappertjes, rucola en olijfolie

Pizza | pasta mania

Ma, di, wo tussen 17 - 19 uur alle pizza’s & pasta’s 10 euro*

* Uitgezonderd de tagliatelle tartufo en niet tijdens feestdagen


Pasta e risotto

 11.00 tot 22.00

 
 
Fusilli con peperoni Piemontese e salame ventricina 9 | 17
Wokkelpasta met een saus van San Marzano D.O.P. (Slow Food), zwarte olijven, knoflook,
kappertjes, pikante salami, buffelmozzarella, basilicum en Siciliaanse olijfolie 9 | 17


 






Penne con salmone e limone
9 | 17
Buisjespasta met zachtgegaarde zalmfilet, gegrilde courgette, zongedroogde tomaat en een romige saus van kappertjes, zoete witte ui, citroen, dille en zwarte olijven kruim


Risotto (Slow Food Acquerello riso) al tartufo e uovo  
9,5 | 17,5
Romige risotto met bospaddenstoeltjes, seizoenstruffel, pijnboompitten, gepocheerd eitje, verse peterselie en geschaafde parmezaan 


Penne pollo e pesto
  9 | 17
Buisjespasta met langzaam gestoofde kip met knoflook, zwarte olijven, pijnboompitjes, cherrytomaat, parmezaan, rode pesto en rucola 


Tortellini con spinaci & ricotta e crema di porcini
9 | 17
Tortellini gevuld met ricotta en spinazie met paddenstoeltjes, bosui, pijnboompitten, parmezaan, saus van eekhoorntjesbrood en olijfolie 9 | 17


Fregola con verdure 18,5

Fregola met ‘pulled’ koningsboleten, portobello’s, paddenstoeltjes, geroosterde groene asperges, cherrytomaat, gepofte knoflook, zongedroogde tomaat en een crunch van gerookte amandel


Tagliatelle al crema di tartufo 
13,5 | 23,5
Lintpasta met room, knoflook, verse platte peterselie, olijfolie, parmezaan en vers geschaafde truffel van het seizoen 13,5 | 23,5


Pesce E Carne

 17.00 tot 22.00

 

Filetto di prosciutto di Parma | 21,5
Runderhaas gebakken met parmaham, geroosterde groenten en een jus van Taggiasche olijf en laurier 


Porco 
| 19,5
Gesmoorde procureur met lardo di Colonnata, zuurkool, gebrande prei, krokante pancetta en truffeljus


Cervi con Chianti e polenta 
| 20,5
Hertenstoofschotel met Chianti uit de oven met polenta, bruschetta en een salade van citroen, rucola en parmezaan


Branzino al forno 
| 21,5
Hele zeebaars uit de oven met roseval aardappeltjes, geroosterde groene asperges, gegrilde citroen, gepofte tomaat en dressing van oregano, zongedroogde tomaat, knoflook en olijfolie

Merluzzo | 22,5
Gebakken kabeljauwfilet met Beluga linzen, pistache kruim, sojaboontjes en citroenbotersaus


Dolci

 11.00 tot 22.00

 

Nocciola e cioccolata | 9
Toscaanse chocolade-hazelnotenmousse, mandarijn-olijfolie, witte chocolade crumble en vanille-ijs


Tiramisu della casa
| 6
Klassieke Italiaanse taart van mascarpone, lange vingers, koffie en Amaretto met amandelroomijs en een amandel crunch


Formaggi
|.12,5
Selectie wisselende Italiaanse kazen met peren-vanille boter en notenbrood

Affogato
 | 5,5
Twee bolletjes vanille-ijs met espresso en gekarameliseerde walnootjes


Torta al Limoncello
| 6
Huisgemaakte taart van Italiaanse citroenen, poedersuiker en een vanille-ijs


Cannoli
| 8
Siciliaanse specialiteit: Twee gerolde koekjes, gevuld met gezoete ricotta, pistache-kruim, poedersuiker en vanille-roomijsl


Gelato
 | 6,5
Drie soorten Italiaans sorbetijs

Sgroppino | 7,5
Hét Italiaanse drankje gemaakt van citroenijs, wodka en Prosecco